Sobre
nosaltres

Un 12 de març de 1968, es va constituir a La Seu d’Urgell, la Rellotgeria Sangrà, una petita botiga situada al cor del centre històric de la capital alt urgellenca dedicada a la venda i reparació de rellotges i joies.

Va ser Àngel Sangrà, qui va fonamentar l’inici d’aquest negoci i en va impulsar juntament amb la seva filla, Imma Sangrà, el seu creixement durant els següents 30 anys.

Durant l’aparició dels primers rellotges de quartz, la Imma es va formar a Barcelona per poder adquirir els coneixements necessaris per a la seva reparació i donar solució als rellotges que estaven sortint al mercat.

Coincidint amb el 30è aniversari de l’obertura de la botiga, un 12 de Març de 1998, ja amb la segona generació al capdavant de l’empresa i el recolzament del seu marit, van acceptar el repte d’engrandir el negoci familiar gràcies a establir-se en un nou local, més ampli i al centre neuràlgic de la vida de La Seu.

Durant gairebé 20 anys més la Imma i en Josep, van consolidar la feina iniciada anys enrere amb la dedicació i estima pel comerç de proximitat

Posteriorment, un cop assolits els estudis de Rellotgeria i Micro-mecànica a l’Institut Politècnic Verge de la Mercè i formar-se en el sector de la venda de rellotgeria de luxe i tallers externs, en Jordi Besora, fill de la Imma i en Josep i nét de qui va engegar aquest negoci familiar, va acceptar el repte d’agafar el relleu generacional per tal de mantenir viva l’essència i el “savoir faire” d’un ofici i una atenció el client de 50 anys d’experiència.