Política de devolucions

En el nostre departament d’atenció al client disposem d’un servei postvenda per solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments. Si per qualsevol motiu no queda totalment satisfet amb la seva compra, té un termini de 15 dies per tornar-lo o de 30 dies per canviar-ho, des de la data de lliurament de l’article.

Per procedir al canvi o devolució de l’article, contacti amb nosaltres al telèfon 973 35 08 87 o per correu electrònic a info@joieriasangra.com

No està permesa la realització de canvis a través de la botiga online, s’haurà de procedir a la devolució de l’article i a la realització d’una nova compra en línia. Podrà tramitar la devolució fent-nos arribar l’article fins a les nostres instal·lacions per agència, corrent el client amb les despeses.

Per procedir a tramitar el canvi o devolució, haurà de fer-nos arribar el producte i els seus accessoris en perfectes condicions i en el seu embalatge original, incloent, garanties, etiquetes i instruccions en cas de tenir-les.

No s’admetran canvis o devolucions d’articles gravats, personalitzats o comandes personalitzades com aliances de casament.

És molt important que els articles de canvi o devolució estiguin perfectament embalats. En cas de danys produïts per un embalatge inadequat, no admetrem la devolució.

Un cop rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem el seu estat, JOIERIA SANGRA SL admetrà la devolució de l’article procedint al reintegrament de l’import dintre dels terminis citats. Utilitzarem el mateix procediment de pagament triat pel client en fer la compra.