QUE HAS DE TENIR EN COMPTE A L’HORA DE COMPRAR ARRACADES DE RECENT NASCUT?

Posar les arracades als nounats és una pràctica que alguns pares decideixen retardar i fins i tot alguns hospitals ja no presten aquest servei, no obstant això molts pares continuen amb la tradició de posar les arracades a la petita. Però triar arracades de nadó no és una tasca fàcil. Davant aquesta situació, i més si sou pares per primera vegada us poden sorgir diversos dubtes a l’hora de triar les seves primeres arracades com per exemple: Quin és el millor material? Quin tipus de tanca es més segura? Poden tenir alguna forma? A continuació us resolem tots els dubtes!

Pendientes bebé oro 18 kilates Joyerías Sánchez

COM ELEGIR LES ARRACADES

  1. El material de les arracades:

El material amb el qual estiguin fabricats les arracades de nadó és fonamental, perquè amb la pell d’un nounat hem de tenir una cura especial, ja que la seva delicada pell és més susceptible a les al·lèrgies. Sens cap lloc a dubte el millor material per a les primeres arracades és l’or de 18 quirats, ja que és un dels metalls hipoal·lergògen i el més comú per a un primer ús.

  1. La mida de l’arracada:

Les arracades de bebè han d’anar d’acord amb la mida de la cara. Per a bebès nounats es recomanen arracades la mesura de la qual sigui de 3 o 4 mm i segons com creixi puguis usar-los fins a passat l’any. En aquest cas desaconsellem les arracades de cercle per als bebès d’edat tan primerenca ja que es poden enganxar sense intenció i fer-se mal. Per a nenes d’un any o més, i sempre tenint en compte la seva complexió les mesures més adequades són 5, 6 i 7mm. El ventall d’arracades per a nena és bastant ampli. És important que tinguis en compte la forma de l’arracada, ja que si es tracta de perles la percepció de la grandària en ser esfèrica és major.
Pendientes niña oro de 18 kilates Joyerías Sánchez

  • La forma de l’arracada:

És necessari que les arracades siguin còmodes de portar per al teu bebè, ja que aquests es passen la major part del temps dormint i han de sentir-se a gust amb ells. Procura que no tinguin formes punxegudes ni accessoris que pengin, l’ideal és que el model tingui un disseny pla. Una arracada senzilla, rodona i fina serà l’elecció més adequada per a la teva petita; pensa que més endavant podràs triar un altre model.                                                          
Arracades or groc 18KT                                      Arracades or groc 18KT                         Arracades or blanc 18KT
   Diamant Boca Rusa                                           Diamant Flor 5 Pètals                                  Cercle Zircònia
185.90 €                                                               114.30 €                                                      41.80 €                

  1. La tanca de l’arracada:

El tipus de tancament més adequat és el de rosca, per comoditat i seguretat tant per al teu bebè com davant una possible pèrdua de l’arracada. A més aquest tipus de tancament evita que el pal de l’arracada sobresurti per la part posterior i pugui fer mal al teu nadó. Existeixen altres tipus de tancament disponibles en el mercat com per exemple el de pressió, que recomanem per a nenes de major edat ja que en aquest s’ha de tenir més cura davant una pèrdua.

  1. Cures especials:

Si estàs pensant a comprar per al teu bebè unes arracades amb perles, tingues en compte  que si els hi deixes de manera permanent, els banys continuats amb aigua calenta poden afeblir la cola de la perla i aquesta pot acabar extraviant-se. Recorda moure i netejar les arracades amb assiduïtat ja que aquests poden acumular brutícia en la part posterior. En triar les arracades per al teu bebè tingues en compte sobretot la seva comoditat, busca models que s’adaptin a la seva edat i recorda que els dissenys senzills mai passen de moda.