El món de la joieria nupcial es reinventa i s’adapta cada vegada més a les necessitats dels nuvis més exigents amb una gran varietat de materials i acabats. És per això que en la voràgine que suposa preparar un casament, l’elecció de les aliances és una de les eleccions més importants.

És fonamental triar les aliances adequades en tractar-se d’una joia que esperem portar durant molt de temps i saber triar la correcta perquè aquest dia sigui veritablement especial.

En aquest post et volem mostrar els 5 errors més típics que has d’evitar per a fer l’elecció perfecta:

 1. ASSEGURAR-TE DE LA TALLA CORRECTA
  Sempre recomanem prendre la talla en una joieria i amb mesuradors estandarditzats que t’aportin una mesura real.Tingues en compte que a causa de la calor el volum dels nostres dits es dilaten i es contreu amb el fred; per això es recomana que l’aliança no quedi massa ajustada.
 2. DECANTAR-SE PER L’OPCIÓ MÉS ECONÒMICA
  És normal deixar-se portar pel preu més barat, sobretot quan cal cuidar el pressupost global de l’esdeveniment. Però tenint en compte el valor sentimental d’aquesta joia no cal escatimar.Assegura’t de la mena de material, per exemple si és Or de 9 quirats (9KT) encara que el seu preu pugui ser una mica més econòmic, o una joia d’or de 18 quirats (18KT) sempre et donarà millor relació qualitat preu. En el nostre cas, per principis de qualitat només treballem amb or de 18 quirats, or de primera llei.Informa’t de la composició de les aleacions i de si el gravat està inclòs en el preu final.
 3. DEIXAR PER A ÚLTIMA HORA L’ELECCIÓ DE L’ALIANCES
  Aquest és l’error més comú entre els nuvis ja que la resta de preparatius de les noces absorveixen tota la seva atenció; però les aliances, al ser una joia a mida requereix d’un termini de fabricació. En aquest cas et recomanem encarregar-les com a mínim amb un mes d’antelació, en funció de l’època de l’any en que et casis.D’aquesta forma podreu estar tranquils i tindreu marge per a realitzar alguna modificació si fos necessari.
 4. LES ALIANCES NO TENEN PER QUE S’IGUALS
  Com avançàvem al principi d’aquest Post actualment disposem d’una gran varietat de materials i acabats on triar, amb el que les opcions de models disponibles s’han multiplicat i és molt probable que la parella no coincideixi en el mateix model d’aliança.En aquest sentit recomanem que siguis flexible i que no passa res per portar models diferents sempre que sigui del teu estil; tingues en compte que la portaràs en el teu dia a dia i que l’important és el seu significat. A més pots personalitzar-les amb la mateixa inscripció.
 5. L’ANELL DE COMPROMÍS COM A REFERÈNCIA
  Si planeges portar diàriament el teu anell de compromís has de tenir en compte que pots combinar-ho amb un model en or bicolor, blanc, o fins i tot rosa, però no deixis que la teva decisió final es redueixi a si queda bé o no en conjunt, ja que pots canviar d’opinió més endavant i decidir portar només l’aliança.No obstant això segur que tenim l’aliança perfecta per a tu.Evitant aquests errors típics segur que encertareu amb l’elecció de les vostres aliances, símbol del vostre amor etern.